Houd jij van cheesecake? Dan moet je deze cheesecake bites echt eens proberen. De cheesecake bites maak je zonder oven. Je hebt maar 5 producten nodig om ze op tafel te toveren. De bites zijn romig en hebben een chewy bodem van glutenvrije stroopwafels. Ja je leest het goed, stroopwafels! En niet zomaar stoopwafels, maar stroopwafels met gezouten karamel. Benieuwd welke glutenvrije stroopwafels ik gebruikt heb? Lees snel verder!
Glutenvrije stroopwafels van Consenza, deze wil je!
Waarschijnlijk ken je glutenvrije stroopwafels van Consenza wel. Als je die al goed vindt, dan heeft Consenza nu een nieuwe variant die nóg lekkerder is. De stroopwafels gezouten karamel. Dat zijn enorm lekkere stroopwafels met een zacht zoete karamel en een korreltje zout. De smaak van de gezouten karamel en de frisse roomkaas gaan heel goed samen. Een ware smaaksensatie. De stroopwafels zijn naast dat ze glutenvrij zijn ook koemelkvrij. Let op ze kunnen wel sporen van koemelk bevatten.
Porties: 9
Totale tijd: 15 minuten + 5 uur afkoeltijd
Keukenbenodigdheden:
Ingrediënten:
Bodem:
Cheesecake laag
Topping
Dit recept is gemaakt door onze ambassadeur Judith – Ik eet vrij. Op zoek naar meer glutenvrije inspiratie? Probeer eens een glutenvrije stroopwafeltaart of een Valentijns tompoucen. Via deze link kom je bij de gratis te downloaden weekplanner boordevol glutenvrije recepten.