Ontbijt & lunch

Glutenvrij ontbijten & lunchen met Consenza

Maak kennis met een glutenvrij ontbijt en lunch assortiment bij Consenza. Van glutenvrije muesli, crackers, rijstwafels tot pannenkoeken, een echt glutenvrij feestje!

Glutenvrij ontbijt

Een glutenvrij ontbijt hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, want bij Consenza geven we je genoeg keuze om van jouw glutenvrije ontbijt een feestje te maken. Ga je voor (plantaardige) yoghurt of melk met de glutenvrije cornflakes? Of verwen je jezelf op een glutenvrij ontbijt met zelfgebakken glutenvrije pannenkoeken?

Consenza heeft genoeg om jouw glutenvrije ontbijt tafel helemaal compleet te maken! Bijvoorbeeld ook een glutenvrij ontbijt met Pasen. Vul de tafel met de lekkerste glutenvrije croissantjes, saucijzenbroodjes en meergranen puntjes. En wil je er écht een feestje van maken? Maak dan super makkelijk de lekkerste glutenvrije pannenkoeken of wafels met de pannenkoekshaker en wafelmix shaker! Daar hoef je alleen (plantaardige) melk aan toe te voegen, shaken en bakken maar! Kortom, genoeg glutenvrije keuze!

Glutenvrije lunch

Heb je trek in een licht maar voedzaam ontbijt of lunchgerecht? Bekijk dan eens dit lekkere recept met rijstwafels, avocado en ei!

Een selectie van onze ontbijt- en lunchproducten:

Glutenvrij ontbijtje of lunch gemaakt? Deel met #consenzaglutenvrij