Over ons

Over Consenza

Consenza gelooft dat een gluten-intolerantie geen belemmering hoeft te zijn om lekker en verantwoord te eten. En wel door het ontwikkelen, produceren en distribueren van een breed assortiment. Met meer dan 120 glutenvrije producten focussen we op gemak, gezondheid, smaak en duurzaamheid. Daarbij is Consenza met ontbijt, lunch, diner en tussendoor de totaalaanbieder voor de glutenvrije consument.

 

Transitie richting een Biologisch assortiment

Het assortiment van Consenza is 100% glutenvrij met een constante transitie naar 100% biologisch. Daarbij kijken we ook naar vermindering van suiker, allergenen en E-nummers. We zijn bezig om de producten door te ontwikkelen tot een smaakvolle én verantwoorde keuze binnen het glutenvrije schap. Inmiddels is 25% van het assortiment al biologisch!

Transitie biologische nieuwe producten

De Smaakspecialist

Consenza is één van de merken van de Smaakspecialist. De Smaakspecialist ontwikkelt, produceert en distribueert duurzame levensmiddelen. Wij geloven dat kennis- en inspiratiedeling over voeding een belangrijke bijdrage kan leveren aan het maken van een bewuste keuze over wat je als mens eet.

Mede door de transitie naar zo veel mogelijk biologisch, bieden wij een keuze met impact voor jezelf, jouw omgeving en onze toekomst. En keuze is er volop: met meer dan 120 producten focust Consenza op gemak, gezondheid, smaak en duurzaamheid.