Tussendoor

TUSSENDOOR GLUTENVRIJ SNACKEN MET CONSENZA

Tussendoortjes, maar dan glutenvrij! Bijvoorbeeld koekjes, Choco teff fingers of onze nieuwste aanwinst: glutenvrije stroopwafels karamel zeezout. Wat je keuze ook is, met deze glutenvrije tussendoortjes maak je er een feestje van!

Voor ieder moment van de dag

Daarbij is ons glutenvrije assortiment is geschikt voor ieder moment van de dag. Begin als eerst met glutenvrije cornflakes als ontbijt. Neem vervolgens ’s middags een glutenvrij afbakbroodje met je favoriete topping als lunch en neem als gluten tussendoortje bijvoorbeeld een lekker pakje chocolade rijstwafels mee!

Consenza gelooft dat een gluten-intolerantie geen belemmering hoeft te zijn om lekker en verantwoord te eten. En wel door het ontwikkelen, produceren en distribueren van een breed assortiment. Met meer dan 120 glutenvrije producten focussen we op onder andere gemak, gezondheid, smaak en duurzaamheid. Daarbij is Consenza met ontbijt, lunchdiner en tussendoor de totaalaanbieder voor de glutenvrije consument.

Transitie richting een Biologisch assortiment

Het assortiment van Consenza is 100% glutenvrij met een constante transitie naar 100% biologisch. Daarbij kijken we ook naar vermindering van suiker, allergenen en E-nummers. We zijn bezig om de producten door te ontwikkelen tot een smaakvolle én verantwoorde keuze binnen het glutenvrije schap. Inmiddels is 25% van het assortiment al biologisch! Al met al een goede start dus. Maar we hebben nog een lange weg te gaan.

Neem nou onze kaneelkoekjes, of de stroopwafel karamel zeezout. Deze zijn al volledig biologisch! Met andere woorden, een verantwoorde keuze voor een glutenvrij tussendoortje! Deze koekjes kun je niet alleen lekker uit het vuistje opsmikkelen, maar je kunt de koekjes ook gebruiken voor de lekkerste glutenvrije baksels. Je kunt deze koekjes namelijk goed gebruiken als taartbodem. Zoals in het recept van @lislovescooking: een mini kwarktaartje met kaneelkoekjes. Ook maakte zij de kokosmakronen kwarktaart. Kortom, heel veel mogelijkheden om lekker te genieten van de glutenvrije tussendoortjes!

 

Een selectie van onze snackproducten: