Weekplanner

Consenza helpt jou opweg naar een glutenvrij leven

Een kant en klare weekplanner (7dagmenu’s) met heerlijke glutenvrije recepten. Van ontbijt tot lunch, diner en tussendoor.

 

Download HIER de gratis weekplanner en laat je inspireren!

 

 

Consenza weekplanner

Neem alvast een kijkje in de Consenza weekplanner

Consenza weekplanner

In de Consenza weekplanner delen 7 glutenvrije experts hun ideale dagmenu. Allemaal hebben zij een eigen motivatie om glutenvrij te eten. De een vanwege een intolerantie en de ander omdat haar zoon coeliakie heeft. Hun ideale dagmenu’s hebben allemaal hetzelfde doel: laten zien dat glutenvrij eten een feestje kan zijn.

De glutenvrije experts:

Aaike Rockin_in_the_glutenfree_world

FennaFennashealthyfoodspecials

JudithJudith_ikeetvrij

MelissaLislovescooking

SanneSanneglutenvrij

JudithMyfoodblog_nl

RaquelRaquel.glutenfree

Consenza gelooft dat een gluten-intolerantie geen belemmering hoeft te zijn om lekker en verantwoord te eten. Met deze weekplanner kun je alle kanten op. Een balans tussen gezond, lekker en vooral genieten.

Over Consenza en het assortiment

Consenza is één van de merken van de Smaakspecialist. De Smaakspecialist ontwikkelt, produceert en distribueert duurzame levensmiddelen. Wij geloven dat kennis- en inspiratiedeling over voeding een belangrijke bijdrage kan leveren aan het maken van een bewuste keuze over wat je als mens eet. Mede door de transitie van Consenza naar zo veel mogelijk biologisch, bieden wij een keuze met impact voor jezelf, jouw omgeving en onze toekomst. En keuze is er volop: met meer dan 120 producten focust Consenza op gemak, gezondheid, smaak en duurzaamheid. En is het met ontbijt, lunch, diner en tussendoor de totaalaanbieder voor de glutenvrije consument.

Volg ons en deel met #ConsenzaWeekplanner