Assortiment

Glutenvrij assortiment

Voor elk moment iets uit het glutenvrij assortiment!

Maak kennis met het brede glutenvrije assortiment van Consenza. Van muesli, crackers, rijstwafels tot pannenkoeken als ontbijt tot soep en macaroni als diner, wat je keuze ook is, maak er een glutenvrij feestje van! Gelijk de producten van Consenza bestellen? Neem een kijkje in onze Foodshop!

Consenza gelooft dat een gluten-intolerantie geen belemmering hoeft te zijn om lekker en verantwoord te eten. En wel door het ontwikkelen, produceren en distribueren van een breed assortiment. Met meer dan 120 glutenvrije producten focussen we op gemak, gezondheid, smaak en duurzaamheid. Daarbij is Consenza met ontbijt, lunchdiner en tussendoor de totaalaanbieder voor de glutenvrije consument.

consenza-pasen-knackebrod

Glutenvrij assortiment

Transitie richting een Biologisch assortiment

Het assortiment van Consenza is 100% glutenvrij met een constante transitie naar 100% biologisch. Daarbij kijken we ook naar vermindering van suiker, allergenen en E-nummers. We zijn bezig om de producten door te ontwikkelen tot een smaakvolle én verantwoorde keuze binnen het glutenvrije schap. Inmiddels is 25% van het assortiment al biologisch!

Ontdek de glutenvrije producten van Consenza!

Neem snel een kijkje in ons assortiment, we hebben voor elk moment van de dag glutenvrije producten!