Heb jij al een kerstdessert voor jouw kerstmenu? Wij hebben voor jou een heerlijk en makkelijk te maken dessert. Dit is namelijk een dessert waar je een rommeltje van mag maken. Eton mess is een oorspronkelijk Engels dessert bestaand uit 3 ingrediënten, namelijk schuim, slagroom en aardbeien. Judith (ikeetvrij) gaf een eigen twist aan het dessert. Een Eton mess met frambozen en knapperige glutenvrije Consenza hazelnootkoekjes. Dit rommelige toetje, oftewel ‘mess in het Engels’ is zeker het proberen waard! Het is niet al te moeilijk om te maken en het ziet er ontzettend leuk en lekker uit. Wil je het jezelf helemaal makkelijk maken? Gebruik kant-en-klare merengue schuimpjes en maak ze niet zelf. Judith vindt het zelf maken van merengue leuk en veel lekkerder, maar rond de kerst liggen de winkels vol met merengue schuimpjes. Let wel op dat je glutenvrije koopt!
Dit dessert is gemaakt met de glutenvrije Consenza hazelnootkoekjes. Een lekker roomboter koekje voor tijdens een theetje, als tussendoortje of te verwerken in je baksels. De hazelnootjes zijn knapperig en zitten boordevol stukjes hazelnoot. Wij hebben tijdens de feestdagen verschillende seizoensproducten. Je kan de Eton mess ook maken met de Consenza speculaasjes of de kerstkransjes.
Merengue:
Vulling:
Geniet ervan!
Dit recept is gemaakt door onze ambassadeur Judith – Ik eet vrij. Op zoek naar meer inspiratie voor kerst? Probeer eens een glutenvrije stroopwafeltaart of een monchoutaart. Via deze link kom je bij de gratis te downloaden weekplanner boordevol glutenvrije recepten.
Deel je kerstdessert maken? Dan vinden wij het leuk om het resultaat te zien! Vergeet ons niet te taggen.