Glutenvrije rijstwafels met avocado, ei en tomaat

Op zoek naar een makkelijk, verantwoord ontbijt- of lunchrecept? Ga voor glutenvrije rijstwafels (zonder zout!) met avocado en ei. Makkelijk te maken en toch heel voedzaam. En daarnaast ook nog eens super lekker! Een heerlijke variatie op je standaard ontbijt of lunch, en je kunt eindeloos variëren.

Ingrediënten glutenvrije rijstwafels

Bereidingswijze rijstwafels

  1. Kook het ei naar wens.
  2. Prak het vruchtvlees van de avocado met een vork of stamper tot een mousse.
  3. Besmeer de rijstwafels met de avocadomousse, snijd het ei in plakjes en verdeel ze.
  4. Breng eventueel op smaak met wat kruiden naar wens.

Dit recept is gemaakt door onze ambassadeur lislovescooking. Benieuwd naar meer glutenvrije recepten? Bekijk dan zeker ook de glutenvrije croutons.

Consenza rijstwafels