Bananenijs met nootjes en choco teff fingers

Dit heerlijke, warme weer vraagt om afkoeling én een makkelijke recept. Onze ambassadeur Lislovescooking ging aan de slag met banana ice cream, ofwel banana nice cream. Bananenijs is ijs op basis van bevroren bananen. Super gemakkelijk zelf te maken. Top af met nootjes en Consenza choco teff fingers en je hebt een waanzinnig lekker toetje!

Ingrediënten bananenijs

Bereidingswijze bananenijs

  1. Snijd de bananen in plakjes en vries deze in. Het makkelijkste is om ze los van elkaar op een bord in te vriezen, dan hoeft je blender niet zo hard te werken. Het invriezen duurt ongeveer een uurtje of 2 á 3. Zodra de banaan bevroren is kun je beginnen met het maken van je ijs.
  2. Hak de nootjes fijn en snijd de Consenza choco teff fingers in stukjes.
  3. Doe de bevroren plakjes banaan in een blender en voeg 30 ml melk toe. Blend de banaan tot een romige substantie. Heeft je blender hier moeite mee, voeg dan beetje bij beetje meer melk toe.
  4. Zodra je bananenijs klaar is roer je de nootjes en de Consenza choco teff fingers door het ijs heen.

Serveer met extra toppings en geniet!

Dit recept is gemaakt door onze ambassadeur lislovescooking. Benieuwd naar meer glutenvrije (zomerse) recepten, bekijk dan zeker ook deze zomerse vanillecake en glutenvrije croutons.

Bananijs chocoteff

 

BANANENIJS MET NOOTJES EN CHOCO TEFF FINGERS

Dit heerlijke, warme weer vraagt om afkoeling én een makkelijke recept. Onze ambassadeur Lislovescooking ging aan de slag met banana ice cream, ofwel banana nice cream. Bananenijs is ijs op basis van bevroren bananen. Super gemakkelijk zelf te maken. Top af met nootjes en Consenza choco teff fingers en je hebt een waanzinnig lekker toetje!

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Snijd de bananen in plakjes en vries deze in. Het makkelijkste is om ze los van elkaar op een bord in te vriezen, dan hoeft je blender niet zo hard te werken. Het invriezen duurt ongeveer een uurtje of 2 á 3. Zodra de banaan bevroren is kun je beginnen met het maken van je ijs.
  • Hak de nootjes fijn en snijd de Consenza choco teff fingers in stukjes.
  • Doe de bevroren plakjes banaan in een blender en voeg 30 ml melk toe. Blend de banaan tot een romige substantie. Heeft je blender hier moeite mee, voeg dan beetje bij beetje meer melk toe.
  • Zodra je bananenijs klaar is roer je de nootjes en de Consenza choco teff fingers door het ijs heen.

Notities

Serveer met extra toppings en geniet!
Dit recept is gemaakt door onze ambassadeur lislovescooking. Benieuwd naar meer glutenvrije (zomerse) recepten, bekijk dan zeker ook deze zomerse vanillecake en glutenvrije croutons.