Glutenvrije macaroni carbonara

Maak eenvoudig deze heerlijke glutenvrije  macaroni carbonara

Ben je klaar voor een smaakvol pastagerecht dat gegarandeerd je nieuwe favoriet wordt? Probeer deze heerlijke Consenza volkoren mais macaroni met spekjes en Parmezaanse kaas, gemaakt door Judith – Ik eet vrij. Dit is haar nummer 1 pasta, en je zult snel begrijpen waarom!

 

Keukenbenodigdheden:

  • Pan
  • Rasp

 

Ingrediënten 

(3-4 personen)

 

Aan de slag:

  • Pers het teentje knoflook uit en bak deze samen met de spekjes. Bak de spekjes niet ter ver. Laat de spekjes en knoflook uitlekken op een stuk keukenpapier.
  • Rasp de Parmezaanse kaas. Meng de geraspte Parmezaanse kaas, de eidooiers en peper in een kom. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Giet de pasta af en doe terug in de pan.
  • Zet het vuur niet aan, want dan kan het ei gaan stollen. Voeg het kaasmengsel en de spekjes toe aan de pasta en blijf roeren tot het geheel warm is.
  • Maak af met peterselie. Je kan ook de peterselie mee roeren door de pasta.

 

 

 

GLUTENVRIJE MACARONI CARBONARA

Maak eenvoudig deze heerlijke glutenvrije pasta carbonara
Ben je klaar voor een smaakvol pastagerecht dat gegarandeerd je nieuwe favoriet wordt? Probeer deze heerlijke Consenza volkoren mais macaroni met spekjes en Parmezaanse kaas, gemaakt door Judith – Ik eet vrij. Dit is haar nummer 1 pasta, en je zult snel begrijpen waarom!
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 40 minuten
Porties 3

Benodigdheden

  • pan
  • rasp

Ingrediënten
  

  • 300 g  Consenza volkoren mais macaroni
  • 250 g spekblokjes
  • 1 teentje knoflook
  • 225 g Parmezaanse kaas (geraspt)
  • 3 eierdooiers
  • snufje peper
  • verse peterselie gesneden
  • 2 tl bakpoeder

Instructies
 

  • Pers het teentje knoflook uit enbak deze samen met de spekjes.Bak de spekjes niet ter ver. Laatde spekjes en knoflook uitlekkenop een stuk keukenpapier.
  • Rasp de Parmezaanse kaas. Mengde geraspte Parmezaanse kaas,de eidooiers en peper in een kom.Kook de pasta zoals aangegevenop de verpakking. Giet de pastaaf en doe terug in de pan.
  • Zet het vuur niet aan, want dankan het ei gaan stollen. Voeg hetkaasmengsel en de spekjes toeaan de pasta en blijf roeren tothet geheel warm is.
  • Maak af met peterselie. Je kanook de peterselie mee roeren doorde pasta.