Glutenvrije Soesjestoren met Witte Chocolade en Frambozen
Glutenvrije soesjestoren met witte chocolade en frambozen
Wie houdt er nou niet van soesjes, frambozen en chocolade?! Deze glutenvrije soesjestoren met witte chocolade en frambozen is een verrukkelijk dessert dat iedereen zal bekoren. Luchtige soesjes, gevuld met een romige slagroomvulling en afgetopt met gesmolten witte chocolade en verse frambozen, vormen samen een prachtige taart. Perfect voor speciale gelegenheden of als een elegante afsluiting van een maaltijd. Geniet ervan! 💕
Ingrediënten voor de glutenvrije soesjestoren met witte chocolade en frambozen
Voor de soesjestoren
Aan de slag
- Zorg ervoor dat de kant-en-klare soesjes op kamertemperatuur zijn.
- Smelt 200g witte chocolade in een hittebestendige kom boven een pan met zacht kokend water (au bain-marie). Zorg
ervoor dat de kom het water niet raakt. Roer de chocolade regelmatig tot deze volledig gesmolten en glad is.
- Gebruik eventueel een kleiner bakje in het midden van de schaal om hier de soesjes tegenaan te plaatsen. Dip de
soesjes in de witte chocolade en bouw zo de toren op. Decoreer de soezentoren met de frambozen en kokos.
- Geniet van deze heerlijke soesjestoren als een elegante traktatie!
Op zoek naar meer lekkere recepten? Probeer de glutenvrije chocolade cake!
Glutenvrije soesjestaart met witte chocolade en frambozen
Wie houdt er nou niet van soesjes, frambozen en chocolade?! Deze glutenvrije soesjestaart met witte chocolade en frambozen is een verrukkelijk dessert dat iedereen zal bekoren. Luchtige soesjes, gevuld met een romige slagroomvulling en afgetopt met gesmolten witte chocolade en verse frambozen, vormen samen een prachtige taart. Perfect voor speciale gelegenheden of als een elegante afsluiting van een maaltijd. Geniet ervan! 💕
Aan de slag
Zorg ervoor dat de kant-en-klare soesjes op kamertemperatuur zijn.
Smelt 200g witte chocolade in een hitteZebestendige kom boven een pan met zacht kokend water (au bain-marie). Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Roer de chocolade regelmatig tot deze volledig gesmolten en glad is.
Gebruik eventueel een kleiner bakje in het midden van de schaal om hier de soesjes tegenaan te plaatsen. Dip de soesjes in de witte chocolade en bouw zo de toren op. Decoreer de soezentoren met de frambozen en kokos.
Geniet van deze heerlijke soesjestoren als een elegante traktatie!