Glutenvrije pastasalade

Glutenvrije pastasalade – super easy te maken! 

“Wat eten we vandaag?” Soms heb je geen zin in een uitgebreid recept waarbij je lang in de keuken moet staan. Dit is een receptje wat je binnen een handomdraai op tafel zet! De macaroni hoeft maar 3/4 minuten te koken, dus met 10 minuten heb je het hele recept op tafel. Ideaal voor na een lange (werk)dag. Nog een voordeel is dat deze salade lekker is zowel warm als koud.

Consenza glutenvrije macaroni

Ken jij de glutenvrije macaroni al? Een heerlijke glutenvrije, vezelrijke volkoren macaroni pasta op basis van mais. Een ideale basis voor de lekkerste Italiaanse gerechten. Doordat de macaroni rijk is aan vezels, geeft het ook nog een lang verzadigd gevoel. Een top product wat niet mag ontbreken in een glutenvrije voorraadkast. Nog een pluspunt, macaroni is favoriet bij jong en oud!

 

Glutenvrije pastasalade

 

Glutenvrije pastasalade

Glutenvrije pastasalade

Consenza heeft een super easy glutenvrije pastasalade voor je! Je zet het binnen een handomdraai op tafel en je kunt variëren met producten die je nog in huis hebt liggen. Pastasalades zijn favoriet bij jong en oud en je kunt het eten als lunch of diner. Wanneer ga jij hem uitproberen?
Bereidingstijd 10 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram Consenza glutenvrije macaroni
  • 2 handjes cherry tomaten
  • 2 handjes rucola
  • 80 gram pesto vers of uit een potje
  • 30 gram pijnboompitten
  • Parmezaanse kaas naar smaak

Instructies
 

  • Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd ondertussen de cherry tomaten in stukjes en rooster de pijnboompitten.
  • Giet de macaroni af en roer de pesto erdoorheen.
  • Maak af met de tomaatjes, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten.

Notities

Dit recept is gemaakt met Consenza Glutenvrije Macaroni. Bekijk het product hier in onze foodshop. 
Trefwoord pasta, pastasalade, salade