Product Challenge 2.0

product challenge 2.0

Stem nu!

Uit de inzendingen van vorig jaar heeft het team NPD (new product development) nu een top 10 producten geselecteerd waarvan de receptuur klaarstaat en die gereed zijn om geproduceerd te worden. Vandaag mag jij onderdeel zijn van dit team! Welk product zou volgens jou uit dit lijstje als eerst een plek verdienen in de schappen?!

 

Welk product moet volgens jou in het glutenvrije schap komen?

Wat mist in het glutenvrije schap?

Vorig jaar hebben we een zeer geslaagde Product Challenge gehouden onder de community van Consenza. Hieruit zijn 1500 inzendingen gekomen! Alle product ideeën helpen ons NPD team om de juiste producten te ontwikkelen. We zijn dan ook, naast het door ontwikkelen van het huidige assortiment, dag in dag uit bezig om deze nieuwe producten te ontwikkelen.

 

Met trots presenteren we dan alle nieuwe producten die dankzij jullie inzendingen nu verkrijgbaar zijn:

  • Worstenbroodjes
  • Bittergarnituur
  • Tosti

 

product challenge 1.0

Hoe zit het dan met de donuts…?

Team NPD is nog altijd druk bezig met de doorontwikkeling van de donuts. De meeste recepturen lijken meer op cakejes dan op donuts en we willen natuurlijk alleen de beste kwaliteit bieden aan de consument. Dit product is dus nog under-construction en hiervan houden we je graag op de hoogte!

Mocht je het leuk vinden om in ons test-panel te komen? Stuur dan een mailtje naar info@desmaakspecialist.nl Dan zullen we je op de hoogte houden.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste recepten, activiteiten en acties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wij doen niet aan spam mail en je kunt je ieder moment weer uitschrijven.

Interesse in de nieuwsbrief?

  • Naar welk e-mailadres mag de nieuwsbrief gestuurd worden?
  • Hidden
    Naar welk e-mailadres mag de nieuwsbrief gestuurd worden?