Glutenvrije Soesjestoren met Witte Chocolade en Frambozen

Glutenvrije soesjestoren met witte chocolade en frambozen

Wie houdt er nou niet van soesjes, frambozen en chocolade?! Deze glutenvrije soesjestoren met witte chocolade en frambozen is een verrukkelijk dessert dat iedereen zal bekoren. Luchtige soesjes, gevuld met een romige slagroomvulling en afgetopt met gesmolten witte chocolade en verse frambozen, vormen samen een prachtige taart. Perfect voor speciale gelegenheden of als een elegante afsluiting van een maaltijd. Geniet ervan! 💕

Ingrediënten voor de glutenvrije soesjestoren met witte chocolade en frambozen

Voor de soesjestoren

Aan de slag

  • Zorg ervoor dat de kant-en-klare soesjes op kamertemperatuur zijn.
  • Smelt 200g witte chocolade in een hittebestendige kom boven een pan met zacht kokend water (au bain-marie). Zorg
    ervoor dat de kom het water niet raakt. Roer de chocolade regelmatig tot deze volledig gesmolten en glad is.
  • Gebruik eventueel een kleiner bakje in het midden van de schaal om hier de soesjes tegenaan te plaatsen. Dip de
    soesjes in de witte chocolade en bouw zo de toren op. Decoreer de soezentoren met de frambozen en kokos.
  • Geniet van deze heerlijke soesjestoren als een elegante traktatie!

Op zoek naar meer lekkere recepten? Probeer de glutenvrije chocolade cake!

glutenvrije soesjestoren

Glutenvrije soesjestaart met witte chocolade en frambozen

Wie houdt er nou niet van soesjes, frambozen en chocolade?! Deze glutenvrije soesjestaart met witte chocolade en frambozen is een verrukkelijk dessert dat iedereen zal bekoren. Luchtige soesjes, gevuld met een romige slagroomvulling en afgetopt met gesmolten witte chocolade en verse frambozen, vormen samen een prachtige taart. Perfect voor speciale gelegenheden of als een elegante afsluiting van een maaltijd. Geniet ervan! 💕

Ingrediënten
  

Ingrediënten

Instructies
 

Aan de slag

  • Zorg ervoor dat de kant-en-klare soesjes op kamertemperatuur zijn.
  • Smelt 200g witte chocolade in een hitteZebestendige kom boven een pan met zacht kokend water (au bain-marie). Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Roer de chocolade regelmatig tot deze volledig gesmolten en glad is.
  • Gebruik eventueel een kleiner bakje in het midden van de schaal om hier de soesjes tegenaan te plaatsen. Dip de soesjes in de witte chocolade en bouw zo de toren op. Decoreer de soezentoren met de frambozen en kokos.
  • Geniet van deze heerlijke soesjestoren als een elegante traktatie!