Verwarm de oven voor op 175°C. Vet een broodvorm van 22x12 cm licht in en bekleed met bakpapier.
Meng in een grote kom de gepureerde bananen, eieren, olie, honing en vanille-extract tot een glad mengsel.
Meng in een aparte kom het havermeel, amandelmeel, baking soda, bakpoeder, zout en kaneel.
Voeg de droge ingrediënten toe aan het natte mengsel en roer tot alles goed gecombineerd is. Spatel de gehakte walnoten door het beslag.
Giet het beslag in de voorbereide broodvorm en strijk de bovenkant glad. Leg hier de in de lengte gesneden bananen op. Bak het bananenbrood in de voorverwarmde oven gedurende 50-60 minuten, of totdat een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat het bananenbrood 10 minuten in de vorm afkoelen. Haal het vervolgens uit de vorm en laat volledig afkoelen op een rooster.
Geniet van dit heerlijke glutenvrije bananenbrood met walnoten en honing als ontbijt of tussendoortje!