Smelt de 60 ml kokosolie voor de bodem. Maak de bodem door de Consenza Choco Muesli, maple sirop, kokosolie en het snufje zout in de keukenmachine te vermalen. Het wordt 1 geheel maar het blijft wel uit stukjes bestaan;
Doe het bakpapier in de springvorm en vet de zijkanten van de springvorm in met boter;
Verdeel het muesli mengsel over de bodem en duw aan met een lepel. Zet de springvorm in de koelkast tijdens het maken van de chocolademousse;
Verwarm de kokosolie in een steelpan. Voeg de pure chocolade, maple sirop en kokosolie toe en roer door tot de chocolade gesmolten is;
Giet de het chocolademengsel over de bodem. Laat de taart een nacht uitharden in de koelkast;
Maak een dag later de taart af door de slagroom op te kloppen met het suiker, klopfix en cacaopoeder. Maak toefjes op de taart. Versier af met Consenza Choco muesli. Dit geeft nog meer extra crunch!