Glutenvrije pastasalade
Consenza heeft een super easy glutenvrije pastasalade voor je! Je zet het binnen een handomdraai op tafel en je kunt variƫren met producten die je nog in huis hebt liggen. Pastasalades zijn favoriet bij jong en oud en je kunt het eten als lunch of diner. Wanneer ga jij hem uitproberen?
Bereidingstijd 10 minuten min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
- 150 gram Consenza glutenvrije macaroni
- 2 handjes cherry tomaten
- 2 handjes rucola
- 80 gram pesto vers of uit een potje
- 30 gram pijnboompitten
- Parmezaanse kaas naar smaak
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de cherry tomaten in stukjes en rooster de pijnboompitten.
Giet de macaroni af en roer de pesto erdoorheen.
Maak af met de tomaatjes, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten.
Trefwoord pasta, pastasalade, salade