Ga terug
glutenvrije_vanillecake_consenza

Glutenvrije vanillecake

Versier de kant en klare Consenza vanillecake volgens onderstaand recept en je waant je direct in zomerse sferen. Makkelijk te maken, een échte guilty pleasure en onwijs lekker. Genieten maar!
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Nagerecht
Keuken Mexicaans
Porties 8 personen

Ingrediënten
  

  • 1 pak glutenvrije vanillecake Consenza
  • chocoladepasta
  • 125 gram opgeklopt slagroom
  • 1 banaan
  • aardbeien
  • 1 handje chocoladestukjes
  • 1 handje nootjes optioneel

Instructies
 

  • Snijd de Consenza vanillecake doormidden en besmeer beide kanten met chocoladepasta.
  • Klop de room stijf volgens de verpakking en spuit op de onderste helft van de doorgesneden cake.
  • Verdeel wat plakjes banaan over de slagroom en leg de andere kant van de cake erbovenop.
  • Versier de bovenkant van de cake met de overige slagroom, het fruit, de nootjes en de chocoladestukjes.

Notities

P.S.: hoe dikker je de vulling van de cake maakt, hoe moeilijker hij te snijden wordt.
Dit recept is gemaakt door onze ambassadeur lislovescooking. Benieuwd naar meer glutenvrije recepten? Bekijk dan zeker no bake aardbeien monchoutaart en kokosmakronen kwarktaart.
Trefwoord dessert, fruit, gluten-free, glutenvrije vanillecake, slagroomsoesjes, vanillecake, zoet