Glutenvrije vanillecake
Versier de kant en klare Consenza vanillecake volgens onderstaand recept en je waant je direct in zomerse sferen. Makkelijk te maken, een échte guilty pleasure en onwijs lekker. Genieten maar!
Bereidingstijd 20 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Gang Nagerecht
Keuken Mexicaans
- 1 pak glutenvrije vanillecake Consenza
- chocoladepasta
- 125 gram opgeklopt slagroom
- 1 banaan
- aardbeien
- 1 handje chocoladestukjes
- 1 handje nootjes optioneel
Snijd de Consenza vanillecake doormidden en besmeer beide kanten met chocoladepasta. Klop de room stijf volgens de verpakking en spuit op de onderste helft van de doorgesneden cake.
Verdeel wat plakjes banaan over de slagroom en leg de andere kant van de cake erbovenop.
Versier de bovenkant van de cake met de overige slagroom, het fruit, de nootjes en de chocoladestukjes.
Trefwoord dessert, fruit, gluten-free, glutenvrije vanillecake, slagroomsoesjes, vanillecake, zoet