Ga terug
glutenvrije pizza

Glutenvrije pizza met burrata, geroosterde cherrytomaatjes en basilicum

Ben je op zoek naar een makkelijk, snel, maar ook lekker gerecht? Maak dan zeker een keer deze glutenvrije pizza met burrata, geroosterde cherrytomaatjes en basilicum. Dit is niet alleen een lekker recept als je glutenvrij eet, maar een echte topper voor iedereen!
Porties 4 pizza's

Ingrediënten
  

Ingrediënten voor de pizza

  • Consenza GV pizzabodem
  • cherrytomaatjes
  • burrata
  • basilicum
  • topping: rucola

Ingrediënten voor de saus

  • 400 g tomatenblokjes (1 blik)
  • ½ tl zout
  • ½ tl suiker
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 5 el olijfolie
  • 1 mespuntje cayennepeper
  • zwarte peper, naar smaak
  • 1 teen knoflook

Instructies
 

Aan de slag

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Meng in een kom de tomatenblokjes, zout, suiker, gedroogde oregano, olijfolie, cayennepeper, zwarte peper en fijngehakte knoflook, en pureer tot een gladde saus.
  • Beleg de pizzabodem met de saus en de tomaatjes. Bak de pizza in de oven volgens de instrucRes op de verpakking.
  • Maak de pizza af met stukjes burrata, verse basilicumblaadjes en rucola.
  • Geniet van deze heerlijke glutenvrije pizza met burrata, geroosterde cherrytomaatjes en basilicum!